Til hovedinnhold

Elotec AJAX grunnpakke brann

Elotec AJAX grunnpakke brann er et trådløst smart boligalarmsystem som gir full oversikt over din bolig/fritidsbolig uansett hvor du er.

Det er skalerbart og kan overvåke brann, innbrudd og vannlekkasjer. Systemet er FG-godkjent i grad 2 for bolig etter TEK17 og gir deg forsikringsrabatt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Grunnpakke

  • Sentralenhet (FG-godkjent)
  • 3 multidetektorer
  • Full kontroll via Elotec Ajax app
  • Velg hvit eller sort
  • Kr 7 900,- inkl mva*

*Prisen inkluderer:  2 timer arbeid og inntil 5 km kjøring hver vei.

Brukervennlig app

Du betjener systemet med enkle klikk og GPS-varsel gis også til dine nærmeste om du selv er i nød, enten du er hjemme eller borte. Glemmer du å skru på alarmen, vil Elotec Ajax varsle deg. Appen laster du ned på iOS eller Android.

Elegant prisvinner

På sikkerhetsbransjens største messe IFSEC, konkurrerer de mest innovative produktene i verden. Elotec Ajax ble stemt frem som verdens beste på bakgrunn av kvalitet, unikt design og brukervennlighet. Systemet tilbys i svart eller hvitt, pent blir det uansett.

Om brannvarsleren

Brannvarsleren til Elotec Ajax oppdager raskt både røyk og høy temperatur, og kan også leveres med CO-sensor (kullos/karbonmonoksid). Forskning har vist at røykvarslere med CO-sensor varsler brann på halve tiden av vanlige optiske røykvarslere. Derfor anbefaler vi varslere med CO-sensor på alle soverom. Alle varslerne gir lyd når én oppdager brann, slik at alarmen oppfattes i hele boligen. Brannstedet vises i klartekst på din telefon, eller du kan bli ledet til brannstedet med lyd. Med full informasjon om status og batterinivå i appen, er du alltid sikker på at røykvarsleren fungerer.