Til hovedinnhold

Om oss i Nor-El AS

Nor-EL AS er en lokal elektrobedrift i Tromsø som ble stiftet i 2001, og vi har siden den gang bistått privat- og bedriftsmarkedet med solide elektroinstallasjoner.

Vi har i dag 33 ansatte i bedriften hvorav 27 personer har fagbrev som elektromontører eller telekommunikasjonsmontør. Vi er et firma med engasjerte og dyktige medarbeidere som vil inspirere og utvikle nye kollegaer. Vi har en montørstasjon med to erfarne elektrikere i Bodø som styres og driftes fra avdelingen i Tromsø.

Våre verdier

  • Sunn økonomisk drift
  • Utvikling gjennom kompetanseheving
  • Alle kunder er like viktig
  • Gi god service i alle ledd

Forretningsideen til NOR-EL er å være den foretrukne elektrobedriften for privat- og bedriftsmarkedet i Tromsø. Vi legger stor vekt på fornøyde kunder og personlig oppfølging, og ønsker å ligge fremst innenfor design og utvikling i vår bransje. Vi påtar oss alle typer oppdrag store som små.

Vi ser nødvendigheten av kompetanseutvikling og videreutdanner/kurser våre medarbeidere regelmessig for å kunne ligge i forkant med tanke på tekniske løsninger og produkter. Vi har en variert kundemasse som spenner mellom privatkunder, byggmestre, bønder, lokale småbutikker, forsikringsbransjen, eiendomsaktører mm.

Vi har et stort engasjement for nærmiljøet vårt og støtter opp ved å ta inn lærlinger hvert år. For oss er det viktig å bidra til at det utdannes elektrikere med riktig kompetanse og verdier.