Finansiering

Nå tilbyr Nor-El betalingsløsninger fra Svea Finans!
Det betyr at du kan betale når det passer deg best. Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

 

 

Så enkelt er det.
Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at Nor-El får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen til oss – så ordner vi resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe, da sender vi faktura på vanlig måte.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når vi har aktivert avtalen(Vanligvis ved ferdig installasjon). Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.

 Fordeler med delbetaling

  • Du kan handle i dag.
  • Velg delbetalingstid selv.
  • Gjør opp når det passer.
  • Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant.

 

Bestill finansiering her.